Weddingplanner

 

Een drukke agenda en weinig tijd?
Als weddingplanner kan ik jullie huwelijk van a tot z organiseren of bepaalde taken van jullie overnemen.
Ik sta ook klaar met tips en originele ideetjes om jullie dag bijzonder te maken.

In voortdurend overleg, volgens jullie wensen, gedurfd of klassiek, met een ruim of een beperkt budget, intiem of groots, ontwerp ik de dag van jullie dromen.

Tijdens jullie trouwdag zorg ik als weddingplanner dat alles vlekkeloos verloopt.

Zo moeten jullie enkel genieten en verlopen de voorbereidingen in een ontspannen sfeer.

 

Mogelijkheden

Van a tot z

Jullie vertrouwen me de volledige planning van jullie huwelijksdag toe: huwelijksfeest, de ceremonie (gemeente en/of kerk), catering, locatie, vervoer, fotografie, decoratie, budgetbewaking,…

Vinden jullie het ja-woord op het gemeentehuis niet voldoende en is een kerkelijk huwelijk voor jullie geen optie? Dan kan ik de dag zelf ook aanwezig zijn als ceremoniespreker om jullie verhaal te verwoorden en alles aan elkaar te praten.

 

Gedeeltelijke planning

“Doe enkel wat je leuk vindt!” Je vertrouwt me enkel de taken toe die je niet leuk vindt of waar je zelf niet goed in bent.

 

Advies en tips

Je droomt al jaren over je trouwdag! Maar nu het zo ver is, weet je niet goed waar te beginnen. Je wil vooral goede raad en praktische informatie zonder de planning volledig uit handen te geven. Ik zet je op weg met originele ideetjes, tips en checklists.

 

Weddingplanner voor 1 dag
Je hebt zelf heel veel tijd en energie gestoken in de organisatie van jullie huwelijksdag. Op die dag wil je dan ook dat alles perfect verloopt en wil je ten volle genieten van elkaar, de ceremonie, het feest en de gasten. Dan kunnen jullie op mij rekenen! Ik sta jullie bij om de belangrijkste dag van jullie leven in goede banen te leiden.

Op de dag zelf ben ik aanwezig zolang jullie dat wensen – van het aankleden van de bruid tot en met het avondfeest.

Ik ben het centrale aanspreekpunt voor jullie en jullie familie en gasten, maar ook voor de fotograaf, de DJ en andere leveranciers.

Meer info onder diensten (Ceremonie).

 

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en behoeften, samen kijken we of we een match zijn. Als jullie, net als ik, een match zien dan plannen we een vervolgafspraak waarin we samen een gedetailleerd beeld gaan schetsen van jullie bruiloft.

Als geen ander begrijp ik dat geen twee bruiloften hetzelfde zijn, daarom maak ik voor jullie een offerte op maat.

Webdesign © All-By-One 2016 - All rights reserved